<h2>DANCE EVOLUTION</h2><p>Ιωάννα Συμεωνίδου</p> <h2>DANCE EVOLUTION</h2><p>Ιωάννα Συμεωνίδου</p> <h2>DANCE EVOLUTION</h2><p>Ιωάννα Συμεωνίδου</p> <h2>DANCE EVOLUTION</h2><p>Ιωάννα Συμεωνίδου</p>
Previous Next
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σχολή Χορού Dance Evolution
Ιωάννα Συμεωνίδου


 

Η επιθυμία για χορό είναι ένα απ’ τα πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου. Ο ρυθμός και η στενή του σχέση με τον έρωτα  και τη ζωή είναι αδιαμφισβήτητα και όταν ο ρυθμός και η κίνηση ενώνονται, γεννιέται ο ΧΟΡΟΣ. Μία τόσο μικρή λέξη που όμως σημαίνει τόσα πολλά: Δύναμη, ξέσπασμα, χαρά, θυμός, λύπη, έρωτας, πάθος, εκδίκηση, ηρεμία .Όλα μπορούν να δοθούν μέσα από την κίνηση, όλα μπορούν να εκφραστούν σε όλο τους το μεγαλείο μέσα από αυτές τις δύο συλλαβές.

Απευθυνόμαστε  σε όλους, παιδιά, εφήβους, άντρες και γυναίκες, σε όλες τις ηλικίες, γενικά σε όσους αρέσει ο χορός  και τον έχουν επιλέξει ως μέσο έκφρασης, δημιουργίας, ψυχικής καλλιέργειας, ψυχαγωγίας,  εκγύμνασης και ενδιαφέρονται να εξελιχθούν χορευτικά όσο το δυνατό περισσότερο. Ακόμα, σε όσους θέλουν να βιώσουν μια άλλη έννοια του χορού την ΑΘΛΗΤΙΚΗ.

Πρωτόγνωρη ενδεχομένως για πάρα πολλούς η αγωνιστική διαδικασία σε πολλά είδη χορού όπως ΛΑΤΙΝ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ, ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ, ΧΙΠ ΧΟΠ βοηθάει τους χορευτές  να γνωρίζουν βαθύτερες  τεχνικές και να προσπαθούν με σύστημα και πάθος για την προσωπική τους βελτίωση. Να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιτύχουν τους στόχους και ίσως και μια νίκη. Νιώθουν τη συγκίνηση του αγώνα, αλλά και κατανοούν έννοιες όπως ευγενής άμιλλα, ομαδικότητα, πειθαρχεία, και αθλητικό πνεύμα.

Τα ωφέλη που αποκομίζει κάποιος από μία τέτοια υγιή ενασχόληση και εμπειρία σίγουρα  αποτελούν σημαντικά εφόδια στη πορεία της ζωή του.

 

 

Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ IDTA ( International Dance Teacher’s Association )

Xοροί που διδάσκονται:

 • LATIN (Rumba, Cha cha, Jive , Samba, Paso Doble), STANDARD (Waltz, Fox Trot, Tango, Quickstep, Viennese Waltz)
 • CLUB DANCES ( Disco, Bachata, Meregue, Salsa),
 • ΜΟΝΤΕΡΝΟ, HIP HOP, ΣΥΓΧΡΟΝΟ.
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ - ηλικίες 3,5 - 5 ετών για αγόρια και κορίτσια.
 • ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ για όλα τα επίπεδα.
 • ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ για όλα τα επίπεδα.
 • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΟΡΟΥ σε LATIN, FREESTYLE, HIP HOP – προετοιμασία ομάδων χορού για πανελλήνια και διεθνής πρωταθλήματα.
 • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΛΑΤΙΝ (από έναν εως πέντε χορούς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες – AM- AM, LAIDES, PRO – AM. προετοιμασία χορευτικών  ζευγαριών για πανελλήνια και διεθνής πρωταθλήματα.
 • ΣΟΛΟ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες – για συμμετοχή στα πανελλήνια και διεθνής πρωταθλήματα.
 • Επαγγελματικά Διπλώματα του IDTA σε LATIN, BALLROOM, FREESTYLE όλων των επιπέδων.
 • 1    επίπεδο – ASSOCIATE, 2 επίπεδο – LICENTIATE, 3 επίπεδο ανώτατο – FELLOW
 • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗΞΕΙΣ.

 

Η σχολή λειτουργεί καθημερινά από τις 16.00 – 23.00 και Σάββατο από τις 10.00 – 20.00

Οι δάσκαλοι της σχολής μας, καταξιωμένοι στον χώρο και με διεθνείς διακρίσεις ο καθένας στο είδος του αποτελούν το ισχυρό θεμέλιο του συλλόγου  και εγγύηση για άριστες χορευτικές επιδόσεις.

 


 

* ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ *
 
Η σχολή οργανώνει ανοιχτό μάθημα το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σας δίνεται έτσι η ευκαιρία να δείτε τον τρόπο διδασκαλίας, την πρόοδο των παιδιών και να μιλήσετε εκτενέστερα με τους δασκάλους.
Το ανοιχτό μάθημα πραγματοποιείται για παιδιά ηλικίας 3,5 - 7 ετών.
 
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ